Vrijwilligersavond 2018


Op de avond van vrijdag 8 juni was het goed toeven in de grote tent in de pastorietuin te Diessen. Parochievrijwilligers uit alle dorpen van Hilvarenbeek waren daar bijeen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Iedereen werd bij aankomst welkom geheten door een 'goed gevormde' gastvrouw, die niet op haar mondje was gevallen. Zij begeleidde sommige aanwezigen op een ludieke manier naar de barbecue en zorgde voor een aangenaam en speels begin van de avond.

Onderscheiding
De onderscheiding 'Vrijwilliger van het jaar' ging dit jaar naar Rika Loonen-van Gestel. Rika steekt op haar kantoor in de Petruskerk veel energie en kundigheid in de parochieadministratie, in samenspraak met het secretariaat in Diessen. Vooral tijdens de Actie Kerkbalans is ze bijna dagelijks op haar kantoor te vinden. Na een hartelijk dankwoord van pastoor Steven Barberien kreeg ze dan ook massaal applaus!

Gastvrij onthaal
Er was op deze avond alle gelegenheid met een drankje en een hapje even lekker bij te praten. Vanwege het mooie zomerweer kon dat ook in de fraaie, ruime pastorietuin. Een speciaal woord van dank aan de werkgroep vrijwilligersavond voor het gastvrije onthaal en de goede verzorging!


Foto: Rika en Jan Loonen met pastoor Steven Barberien.

U kunt meer foto's van deze avond bekijken onder deze link.
(Klik op de foto om te vergroten)

De foto's zijn gemaakt door Janus Plasmans