Nieuwsberichten

Petruskerk 2014
Actueel 16 september 2023 Wekelijkse nieuwsberichten
Nacht van het gemis, kaarsjes
Oecumenische gesprekskring seizoen 2023 - 2024 De oecumenische gesprekskring start weer op dinsdag 26 september. Boek: DaniŽl De Waele, Godenschemering.
nacht van het gemis**
De nacht van het gemis in de Petruskerk Activiteiten in de Petruskerk tijdens de Nacht van het gemis.
Uitnodiging expositie Cees Remmers
Expositie pastor Cees Remmers in Elckerlyc Cees Remmers exposeert schilderijen in Elckerly
vormsel
Vormsel 2023 Op vrijdag 24 november 2023 zal vicaris-generaal Theo Lamers het Vormsel toedienen aan de vormelingen van het schooljaar 2023 - 2024.
Poster marktconcerten 2023
Marktconcerten 2023 Programma van de marktconcerten in de Petruskerk op donderdagen in juli en augustus.
petruskerk hilvarenbeek
Privacybeleid rondom livestreamvieringen Hoe zijn de regels voor livestreamuitzendingen in onze parochie tegen de achtergrond van de privacywetgeving?
Mariabeeld Petruskerk
Andere plaats voor het Mariabeeld in de Petruskerk Het Mariabeeld in de Petruskerk heeft een nieuwe plaats gekregen.
Mgr. Hurkmans
Mgr. Hurkmans 25 jaar geleden tot bisschop van Den Bosch gewijd Op 29 augustus 1989 werd Mgr. Hurkmans in de Bossche kathedraal tot priester gewijd.
Pastoor Massaewr met remonstrans
Pastoor Marc Massaer 25 jaar priester Pastoor Massaer vierde op 11 juni 2023 - Sacramentsdag - in de Willibrorduskerk te Diessen zijn zilveren priesterjubileum. Op 6 juni 1998 is hij door Mgr. Ter Schure tot priester gewijd.
Wijding Marc Massaer
25-jarig priesterjubileum pastoor Massaer Priesterwijding pastoor Massaer in 1998
Pinksteren 2023 brief bisschoppen over diaconie
Pinksterbrief van de bisschoppen over caritas en diaconie De Nederlandse bisschoppen hebben b.g.v. Pinksteren een brief geschreven, gericht aan alle caritas- en diaconiewerkers in de parochies.
Logo Norbertusparochie
NorbertusBode zomer 2023 Thema: Nieuwe wegen
Venti Musicali concert 2de pinksterdag Petruskerk
Concert Venti Musicali tweede pinksterdag Petruskerk Op zondag 29 mei om 15.00 uur geeft barokensemble Venti Musicali een concert in de Petruskerk te Hilvarenbeek
Jos van Bussel ontvangt het speldje van de ridderorde
Lintje voor Jos van Bussel Burgemeester Evert Weys heeft Jos van Bussel bij gelegenheid van Koningsdag 2023 een lintje opgespeld.
Kaft boek Sycamore
Father Stephen Wang, Sycamore - Het katholieke geloof in 20 stappen Sycamore - Het katholieke geloof in 20 stappen van Father Stephen Wang -
luciani 2019
Gezinsvieringen met Luciani Vanaf maart zingt het koor Luciani elke eerste zondag van de maand weer de eucharistieviering van 11.00 in de Petruskerk. Deze viering wordt er een voor gezinnen.
Logo
NorbertusBode voorjaar 2023 Het voorjaarsnummer van de NorbertusBode heeft als thema 'verbondenheid'. Verbondenheid door liefde en vriendschap overal waar mensen van goede wil elkaar ontmoeten en samenwerken.
Poster missionaire parochie
Mini-conferentie 'Missionaire Parochie' Welkom op 25 maart a.s. in Veenendaal voor de miniconferentie Missionaire Parochie. Het thema is: Hier ben ik.
The Chosen
The Chosen, tv-serie over het leven van Jezus The Chosen is een Amerikaanse tv-serie over de volgelingen van Jezus. Hij beÔnvloedt het leven van elk van de optredende figuren.
Kerk Haghorst Exterieur
Geschiedenis voormalige St.-Josephparochie Haghorst Overzicht van de geschiedenis van de oude St.-Josephparochie in Haghorst
Vuurtoren Ameland
WJD@home In het weekend van 27 t/m 29 januari hebben 70 Nederlandse jongeren deelgenomen aan de Wereldjongerendagen Nederland op Ameland ter voorbereiding op de wereldwijde jongerendagen van 1 t/m 6 augustus in Lissabon, Portugal.
Actie kerkbalans 2023
Actie Kerkbalans 2023 De vrijwilligers kunnen de materialen voor Actie Kerkbalans ophalen in het zaaltje van de Petruskerk op 12 en 15 januari. In onze parochie wordt de actie gehouden tussen 12 en 28 januari.
Maria met het gouden hart, Beauraing
Bedevaarten naar Beauraing en Lourdes Meerdaagse bedevaart naar Beauraing van 6 tot en met 9 mei 2023 en bedevaart naar Lourdes van 7 tot en met 12 februari
Paus Francuscus tijdens het afscheid van Benedictus XV!
Homilie paus Franciscus bij afscheid Benedictus XVI Preek van paus Franciscus bij het afscheid van Benedictus XVI
Bisschop Gerard de Korte
Kerstboodschap bisschop De Korte Bisschop De Korte spreekt zich in zijn kerstboodschap uit over de bescherming van Gods schepping.