Nieuwsberichten

Mariabeeld Lourdes
Inzegening gerenoveerde kapel bij De Wederloop Op 3 juli 2024 heeft pastoor Massaer de gerenoveerde kapel bij zorgboerderij De Wederloop ingezegend.
Petruskerk 2014
Actueel Wekelijkse nieuwsberichten
Logo
Artikel van journaliste Kim Spanjers in het Brabants Dagblad Reactie van pastoor Massaer op een artikel uit het Brabants Dagblad
Logo Hoor je mij? Gezinsbedevaart voor kinderen
Hoor je mij? – een bedevaart voor gezinnen De afdeling Familiepastoraat van het bisdom Den Bosch organiseert op zaterdag 31 augustus een bedevaart van één dag voor gezinnen, in samenwerking met parochie Heilige Willibrord in Waalre, waar Willibrord ooit zelf een kerk stichtte.
Logo Bisdom Den Bosch
Nieuw bestuurslid Norbertusparochie Vicaris-generaal Theo lamers van het bisdom Den Bosch heeft de heer J. Goosen benoemd als bestuurslid van de Norbertusparochie.
Vassula Rydén
Conferentie gebedsgroep Waar leven in God Conferentie voor de gebedsgroep Waar leven in God van Vassula Rydén op 22 juni 2024 in het Koetshuis. Thema: het jubeljaar 2025, kansen om te groeien in eenheid en geloof.
van hirtumorgel petruskerk
Marktconcerten Petruskerk Hilvarenbeek Programma marktconcerten juli en augustus 2024
van hirtumorgel
Orgeltocht Diessen - Hilvarenbeek Orgeltocht Diessen - Hilvarenbeek op zaterdag 29 juni, feest van Petrus en Paulus.
Logo Jubeljaar 2025
Bezinningsdag over het jubeljaar 2025 Bezinningsdag over het Jubeljaar 2025 in het Koetshuis van de pastorie.
kloosterdag9juni
Open Kloosterdag zondag 9 juni 2024 OP zondag 9 juni zetten 25 kloosters hun deuren open om een kijkje te nemen in het kloosterleven. Via de link hieronder kun je zien welke kloosters er mee doen. https://www.knr.nl/verblijftype/openkloosterdag/
Logo Norbertusparochie
NorbertusBode zomer 2024 Zomernummer NorbertusBode 2024. Het thema is 'Dienstbaarheid'.
cees remmers
Pastor Cees Remmers 60 jaar priester Op 23 mei 2024 is het 60 jaar geleden dat emeritus pastoor Cees Remmers tot priester is gewijd.
De Eenhoorn Diessen
Koffiedrinken in De Eenhoorn Vanaf juni 2024 is het elke eerste zaterdag van de maand koffiedrinken in de Eenhoorn
Poster Roepingenzondag: Wat vraagt God van jou?
Boodschap paus Franciscus op Roepingenzondag Boodschap van paus Fransciscus b.g.v. Roepingenzondag 2024: Wat vraagt God van jou?
Nieuwe reliekschrijn H. Bernadette
Reliekschrijn van de H. Bernadette Soubirous in Den Bosch Op zondag 28 april 2024 is er in Den Bosch een bijeenkomst voor gezinnen rond de H. Bernadette Soubirous, van wie een reliek in Den Bosch wordt tentoongesteld.
Orgelpracht Campina
Orgelconcerten in Belgische en Nederlandse Kempen Orgelconcerten in de Belgische en Nederlandse Kempen in 2024
Norbertuskoor 2023
Onze koren opnieuw belicht: Norbertuskoor Diessen Informatie over het Norbertuskoor uit najaar 2023.
Palmpasen intocht Jeruzalem
Biechtgelegenheid en kinderwoorddiensten Viering van Palmzondag met kinderwoorddienst op zondag 24 maart in de Petruskerk. Gelegenheid tot biechten op zaterdag 23 maart tussen 18.00 en 18.30 uur.
Petruskerk
Vieringen in de Goede Week, met Pasen en in de week na Pasen Overzicht van de vieringen in de Petruskerk in de Goede Week en met Pasen
Gekruisigde jezus
De paaswake als onderdeel van het paastriduüm Wat vieren we met Pasen en hoe moeten we in het licht van Pasen de Eucharistie verstaan?
Logo synodaal proces 2021-2023
Bijeenkomst Synodaal Proces Op Dinsdag 5 maart is er in de pastorie te Diessen een bijeenkomst met als onderwerp het Synodaal Proces.
stille omgang amsterdam 2017
Stille Omgang Amsterdam in maart De Stille Omgang in Amsterdam wordt in 2024 gehouden in de nacht van 16 op 17 maart. Pelgrims kunnen in de bus stappen in Diessen en in Hilvarenbeek.
Logo Bisdom Den Bosch
Drie avonden ter voorbereiding op de Paaswake Op woensdagavonden in de Vastenperiode zijn er in de Petruskerk drie bijeenkomsten ter voorbereiding op de Paaswake op 30 maart.
Logo oecumene
Vastenmeditaties op weg naar Pasen Vastenmeditaties 2024, op weg naar Pasen
Lourdesdag
Gezamenlijke ziekenzalving huize Clossenborgh Op zondag 11 februari is de internationale ziekendag. Deze wordt in de Clossenborgh gevierd op woensdag 21 februari om 14.30 uur in een H. Mis met de gezamelijke ziekenzalving.
Alphacursus
Alphacursus in de Norbertusparochie Folder over de Alphacursus die in februari 2024 start in de Norbertusparochie
Logo Christoffelreizen
Bedevaart de 'Mariale route' Informatie over een bedevaart naar vier Mariale heiligdommen en de Sagrada Familia in Barcelona van 26 april tot en met 5 mei 2024.
Actie kerkbalans 2024
Actie Kerkbalans 2024 Van 13 tot 27 januari loopt de Actie Kerkbalans 2024