Viering eerste lustrum Norbertuskoor


Het zou een dagreisje worden maar waarnaartoe? Niemand die het wist... Dus afwachten tot de bus komt. Daar werd het wel duidelijk: ĎDat gaat naar Den Bosch toeÖí Zuid-Willemsvaart 2 om precies te zijn.

Op de Dieze en in de sluis van Engelen
Ons koor werd ingescheept. Ook pastoor Marc Massaer was van de partij. In de haven werd koers gezet richting de Dieze. Eenmaal onderweg werden we verrast met koffie en een heerlijke Bossche bol.
Bij het dorpje Engelen vaar je in de sluis en dat is al een hele belevenis op zich. Tijdens de tocht hebben we nog liedjes gezongen die in elkaar waren gezet door Joke.

Heusden
We gingen de Maas op richting Heusden, dat we na ongeveer anderhalf uur varen bereikten. Oud-Heusden is een mooi, historisch vestingstadje, waar het goed toeven is. Al snel hadden we een gezellig terrasje gevonden, waar we een lekker hapje konden eten. Daarna was er nog tijd om een rondje te wandelen en wat te winkelen.

Terugreis
Om 15.00 uur werden we bij de boot verwacht voor de terugreis. Eenmaal op de boot was er voor iedereen een drankje en werden we verrast door en een tijdje beziggehouden met een moeilijke maar leuke quiz, die Joke had gemaakt.

Toen we terug waren in Den Bosch stond de bus alweer klaar. We waren keurig op tijd in Diessen, waardoor de pastoor de mis van 19.00 uur nog kon doen.†Met onze groep zijn we vervolgens naar eetcafť Kerkzicht gegaan, waar we mochten genieten van een heerlijk diner.

Goed gevoel
We kunnen terugkijken op een fijne dag. Een dagje uit met ons Norbertuskoor heeft een heel goed gevoel achtergelaten. Nu op naar het volgende lustrum.

Bedankt!
Ton en Ad.†