Sorry en Dankjewel uit Hingene

Pastoor Steven Barberien heeft van zich laten horen!

In onze kerken ligt sinds kort een een A-4'tje dat nog het meeste wegheeft van een nieuwsbrief uit zijn nieuwe standplaats, Hingene. Wij laten u graag kennisnemen van een artikeltje dat - over de hoofden van zijn nieuwe parochianen heen - ook een beetje voor ons, leden van de Norbertusparochie, bedoeld is.

Steven, dank je wel! Dat het je altijd goed mag blijven gaan...

 


Sorry en Dankjewel

Bewust heb ik de afgelopen maanden de tijd genomen om mezelf los te maken van en opnieuw te binden aan… Dat vraagt een zekere afstand, is zeker niet makkelijk, maar moet wel gebeuren… Indien iemand daardoor het gevoel gekregen heeft in de steek gelaten te worden of gekwetst te zijn, mijn oprechte excuses daarvoor.

Dankbaarheid vervult mijn hart telkens als ik denk aan alle kansen die mij gegeven zijn. Wat geweest is, was goed en zal altijd goed blijven! Wat nu is, is ook goed en hopelijk mag dit zo blijven! Bij tegenslag, verdriet of moeilijkheden waren en zijn er steeds mensen die een handje toesteken, een schouderklopje geven of met goede raad en wijs advies voorthelpen. Heel veel dank daarvoor!

Een extra dankjewel aan allen die mij hielpen bij het verhuizen, het in- en uitpakken, poetsen en opknappen van de pastorie. Dankzij jullie allemaal heb ik weer een thuis gevonden waar het goed leven en werken is.

Kortom, het gaat mij goed.

Gods zegen,

Steven Barberien, pr.

 

Voor de volledige kerstbrief van pastoor Barberien klik op onderstaande link.

Kerstbrief pastoor Barberien 2019 uit Hingene