Hoor je mij? – een bedevaart voor gezinnen


Het bisdom Den Bosch organiseert op zaterdag 31 augustus een bedevaart van één dag voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd, in samenwerking met de parochie Heilige Willibrord in Waalre, waar Willibrord ooit zelf een kerk stichtte.

Willibrord verliet in 690 zijn abdij in Ierland om in de Neder-landen het evangelie te gaan verkondigen. Dat was een heel avontuur. Een onderneming als deze kun je nooit op eigen kracht volbrengen. Dat gaat met bidden, en speuren naar Gods stem voor jou. Hoor ik Hem? Hoort Hij mij?

Spelenderwijs het gebed ontdekken

In het voetspoor van de heilige Willibrord ontdekken we - spelenderwijs - op deze dag allerlei vormen van gebed. Luisteren en muziek maken zijn belangrijk. De dag eindigt letterlijk met een ‘Symfonie van gebed’!

Het is een dag om andere gezinnen te ontmoeten, elkaar te inspireren en samen een feest van deze dag te maken.

Programma

Vanaf 9.30 uur Aankomst bij de Heilige Willibrorduskerk in Waalre
10.00 uurOpening van de dag in deze kerk
10.30 uurIn het voetspoor van Willibrord, een avontuurlijke reis inclusief een verzorgde lunch
14.15 uurSpringprocessie en afsluitende eucharistieviering
15.15 uurGezellige afsluiting
16.00 uurVertrek

Meer informatie
Voor meer informatie zie de website van het bisdom van 's-Hertogenbosch en/of neem contact op met Manon van den Broek of Ingrid van Meer via  e-mail.

Aanmelden kan tot 1 augustus via het inschrijfformulier op de website van het bisdom.  

De afdeling Familiepastoraat van het bisdom en de Parochie heilige Willibrord Aalst-Waalre-Valkenswaard kijken ernaar uit samen met jullie op weg te gaan.