Carnavalsviering 2017 Petruskerk


Zaterdag 25 februari 2017 begon de Bikse carnaval met een gezellige en betrokken carnavalsviering in de Petruskerk.​ Pastor Gust Jansen ging hierbij voor. Hij prikkelde de lachspieren bij zijn rondgang door Hilvarenbeek en maakte er al doende actuele 'self iets van'. De prins en de jeugdprinses spraken de bezoekers kort en krachtig toe. Luciani nam het voortouw bij de toepasselijke liederen. De voorbeden klonken niet alleen in 't Biks, ook onze Limburgse burgemeester en onze Vlaamse pastoor†lieten hierbij hun specifieke dialect horen...


De gebruikelijke collecte, toegelicht door Lindy Popma, werd gehouden voor Quiet 500†ten behoeve van kinderen in armoe in onze gemeente. De opbrengst was Ä 920,00.

Edwin Roozenkamp nam namens de werkgroep Geloven met kinderen een oorkonde in ontvangst als dank voor het verzorgen van de jaarlijkse kerstviering voor de kleinsten.

Klik hier voor foto's en de liedteksten van deze blije viering. (Door te klikken op elke foto afzonderlijk krijg je een vergroting te zien.)