Dank je wel!

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, en die tijd van gaan is nu gekomen. ‘n Spreuk die de laatste tijd vele malen door mijn hoofd is gegaan.

De periode tussen de aankondiging te willen stoppen, ruim een jaar geleden, en nu is voorbijgevlogen. Dat ik zoveel waardering van zoveel mensen zou krijgen had ik nooit durven dromen. En daarom dank aan iedereen voor de lieve woorden, bloemen, kaartjes etc. etc.

Zeker ook een bijzonder hartelijk dank voor de fijne samenwerking met Cees, Gust, Steven en al die vrijwilligers die ik hier of daar mocht tegenkomen. Het was me een waar genoegen en als wij, Walther en ik, niet zoveel nieuwe toekomstplannen hadden, zou ik nog graag enkele jaren zijn doorgegaan.

Dank jullie wel voor de prachtige tijd in de Petrus- en later de Norbertusparochie. Ik zal het missen maar kijk tegelijk uit naar onze bouw- en wandelplannen en naar meer tijd voor onze kinderen en kleinkinderen.

Toos Maas