Bedevaarten naar Beauraing 2020

Vierdaagse bedevaart van 18 t/m 21 april
Er is een vierdaagse bedevaart met extra zorg naar Beauraing, begeleid door een priester. Goede medische zorg is aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten en gezonde pelgrims deelnemen. Opstapplaatsen zijn Oss, Helmond (bij voldoende deelname) en Eersel.

Programma
Er is elke dag een H. Mis en een rozenhoedje. Verdere een dvd over Beauraing, een lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, gezellige ontspanningsavonden, bezoek Mariaal museum, show van Marie Christien, kruisweg en Mariawake met handoplegging.

Ook kunt u op eigen gelegenheid de kruisweg bekijken, de bloedreliek van de H. Paus Johannes Paulus II vereren in de crypte St.-Jean in de tuin der verschijningen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel.

Logies en reissom
Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart.

Het hotel waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, heeft kamers voor één of twee personen. Bij de reissom zijn inbegrepen:
* de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing;
*volledig pension;
* een ongevallen-/ziekte- en reisverzekering;
* bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het Rode Kruis te betalen.
Vervoer met rolstoelbus is mogelijk. Reissom vanaf € 290,- p.p.

Dagbedevaart op zondag 19 april 2020
Opstapplaatsen: Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk. Opgave tot zes weken voor de bedevaart.

Programma
* 11.00 uur: hoogmis met zegening van de processiekaars;
*
dvd over Beauraing;
* 14.30 uur: lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament.

Muzikale begeleiding: Arlette van Hout en Dimphy van Boekel.
U kunt desgewenst een diner bestellen en op eigen gelegenheid het heiligdom en het dorpje ontdekken. Er wordt een gewone bus ingezet. Reissom € 40,- p.p.

Voor meer inlichtingen N.B.C. Pro Maria of mevrouw R. Senders, Schapendries 16, 5521 LH Eersel, (0497) 682296, website http://nbcpromaria.weebly.com/ of http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/