Actueel 19 mei 2019

Gedachte van de week

†ďGe moet elkaar liefhebben, zoals Ik u heb liefgehad!Ē
Jezusí hartenwens is ook de mijne.

Fragment uit de preek van pastoor Barberien van zondag 19 mei in de Willibrorduskerk. Voor de complete preek klik hier.†

Uitvaarten

Op††woensdag 22 mei hebben we in de Petruskerk gelovig afscheid genomen van Theo Remmerswaal (85 jaar),†waarna crematie te Diessen.

Op zaterdag†25 mei hebben we in de Willibrorduskerk gelovig afscheid genomen van Koosje Janssen (88 jaar), waarna begrafenis te Diessen.

Eerste H. Communie Petruskerk

Op zondag 19 mei tijdens de eucharistieviering van 11.00 uur in de Petruskerk hebben de volgende kinderen hun Eerste Heilige Communie ontvangen:†

Jikke Berens; Wout van Boxtel;† Luuk van den Broek; Floris van Dijck;† Laura van Doormaal;† Luuke van Iersel;† Lias Klemans; Toby Rietveld;† Bente van der Sande; Sofia Spijkers;† Julie Spijkers;† Thomas Vugts; Diederik Weemers.

Communicanten 2019 Petruskerk

Eerste H. Communie Willibrorduskerk

Op zondag 12 mei tijdens de eucharistieviering van 10.30 uur in de Willibrorduskerk hebben de volgende kinderen hun Eerste Heilige Communie ontvangen:†

Lisemijn van Amerongen, Koen van Bavel, Finn van Dijck, Lotte Franken, Thijmen Harbers, Jelte Mulders,† Benthe van Rijsingen, Wieneke Welte.

Communicanten 2019 Diessen

Resultatenrekening fondsen

De jaarcijfers 2018 van het Caritas-, het Petrus- en het Willibrordusfonds staan op de website. Klik voor de betreffende pagina's op onderstaande links.

* Caritasfonds

* Petrusfonds

* Willibrordusfonds

Huwelijksviering

Vrijdag 17 mei om 11.00 uur is in de Petruskerk het huwelijk voltrokken van Hanneke van Aaken en Maarten Rijnen.

Wij wensen het bruidspaar alle goeds voor de toekomst.


Gedicht van de maand

Verdriet


( Herkomst onbekend )

Ik wil gewoon
mijn tranen huilen.
Waar vind ik een schouder
en een mond die zwijgt?

Probeer mijn verdriet
niet weg te praten.
Laat het gewoon
bestaan.