Haghorst

Voor de meest actuele informatie over begravingen en het reglement begraafplaatsen klik op de link hieronder.†

Informatie over de begraafplaatsen

begraafplaats haghorst

Het kerkhof aan de Witvenstraat is de laatste rustplaats van veel inwoners uit Haghorst.†
De begraafplaats is van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk. Eenieder die het kerkhof bezoekt, stelt het op prijs dat in alle rust te kunnen doen. Laten we die wens respecteren.

Historie

Het kerkhof is gelegen aan de Witvenstraat en in 1949 aangelegd, na de bouw en de ingebruikname van de toenmalige noodkerk in december 1946. De officiŽle inzegening vond plaats op 19 maart 1950. De stichtingskosten van de begraafplaats bedroegen ongeveer 2.500,00 gulden.

Lees verder...

Beheer en onderhoud

Een groep van zoín 10 tot 15 enthousiaste vrijwilligers uit Haghorst onderhoudt al vele jaren de groenvoorziening en de bestrating van het kerkhof, zodat het er altijd verzorgd uitziet. De groep komt elke eerste maandagochtend van de maand bijeen voor de onderhoudswerkzaamheden. De tijdsinvestering is afhankelijk van het jaargetijde. Heeft u belangstelling en wilt u hen een handje helpen? Neemt u dan contact op met de coŲrdinator onderhoud begraafplaats.

Contactgegevens
Ad van Oosterwijk
Sint Josephstraat 25
Telefoon (013) 504 1747

Administratief beheer

Het administratief beheer van de begraafplaats valt onder de verantwoordelijkheid van Arie Vugts, bestuurslid Begraafplaatsen. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het opmaken en/of verlengen van grafakten, het plaatsen van graftekens en allerlei andere zaken de begraafplaats betreffende.†

Contactgegevens
Arie Vugts,
Zijthorst 24,,
5087 BX† Diessen
Telefoon: 06-20505694
Email: begraafplaatsen@h-norbertus.nl

Schetsmatig overzicht begraafplaats Haghorst